نحوه تنظیم صورتجلسه و جواز تاسيس :

جولای 22, 2017
کد اقتصادی
جولای 25, 2017

نحوه تنظیم صورتجلسه و جواز تاسيس :


صورت‌جلسه اداری عبارت است از نامه‌ای که در آن خلاصه‌ای از مذاکرات و نظرات شرکت‌کنندگان در جلسه‌ای رسمی، جهت ثبت، تایید و نگهداری، تهیه می‌گردد.
صورت‌جلسه تهیه شده در پایان باید به امضای تمام افراد شرکت‌کننده در جلسه برسد. سپس با امضا و تایید مقام یا مقامات مسئول، مواد یا موادی از آن به صورت بخشنامه ، اطلاعیه یا دستورالعمل، به کلیه کارکنان یا واحدهای ذی‌ربط ابلاغ می‌گردد.
صورت‌جلسه خلاصه‌ای از مذاکرات، اظهار نظرها و مباحثی است که از یک جلسه اداری یا حضور تنی چند از صاحب‌نظران درباره موضوع معین یا مسائل گوناگون به دست می‌آید.
نکات اساسی که در تهیه صورت‌جلسه باید مد نظر داشت، عبارتند از:
- دستور جلسه به صورت معین و مشخص در صفحه اول درج گردد.
- اسامی کامل اعضاء( ذکر نام و نام‌خانوادگی و عنوان سازمانی اعضاء )
- ذکر ساعت، تاریخ و محل تشکیل جلسه
- امضای کلیه اعضای شرکت‌کننده در جلسه در ستون مربوط ومقابل نام خود
- ذکر صریح نام رئیس، نایب رئیس( در صورت انتخاب ) و دبیر جلسه.
آیین نامه
به طور کلی پس از ابلاغ مصوبه‌ای از طرف دولت یا وزارت‌خانه‌های مربوط جهت اجرا در سازمان‌های ذی‌ربط، تهیه آیین‌نامه الزامی است. بدین ترتیب موارد، مواد و رئوس کلی قوانینی که ابلاغ شده است تفکیک می‌گردد و جهت روشن و واضح شدن هر یک در مقام اجرا، آیین‌نامه‌های گوناگون تهیه می‌شود به عنوان مثال:
پس از تصویب قانون نظام هماهنگ حقوق کارکنان دولت و ابلاغ آن، هر سازمانی در جهت انجام و اجرای آن ملزم به تهیه آیین‌نامه‌های اجرایی داخلی بر اساس آیین‌نامه کلی تهیه شده در سازمان استخدامی کشور گردید. درتهیه آیین نامه نکات زیر باید رعایت گردد:
- آوردن ضوابط و مقررات اجرایی براساس قانون اصلی( رعایت مفاد اصل قانون )
- وضوح و روشنی و غیرقابل تفسیر بودن
- بررسی و مشخص نمودن ابهامات احتمالی قانون
دستور العمل
با توجه به سطوح سازمانی، دستور‌العمل نامه‌ای است که از بالا به پایین جهت اجرای آیین‌نامه‌های اجرای تهیه، تدوین و ابلاغ می‌گردد. از دستورالعمل‌ها برای ایجاد هماهنگی در روش‌های اجرایی و تغییر و تفسیر و ذکر جزئیات مهم و فرعی و... که قانون به خوبی بدان نپرداخته است، استفاده می‌شود. به عبارتی دیگر:
تعبیر و تفسیرحقوقی و اداری قوانین و مقررات، موجب به وجود آمدن آیین‌نامه‌ها ذکر جزئیات مربوط و نیمه مربوط مواد آیین‌نامه، موجب به وجود آمدن دستورالعمل‌ها می‌شود.
به عنوان نمونه دستورالعمل اجرایی نظام همانگ پرداخت حقوق کارکنان دولت، ضمن تشریح مفاد قانونی آیین‌نامه مربوط، موجب راهنمایی و ایجاد روش یکسان و هماهنگ برای کلیه مسئولان اجرایی ادارات و سازمان‌های دولتی، در تعیین گروه شغلی و میزان حقوقی و مزایای کارکنان مشمول قانونی استخدامی کشور گردید. اخذ جواز تاسیس جواز تاسيس :
جوازی است كه پس از احراز شرايط مورد نیاز بر اساس دستورالعمل ذیل برای سرمايه گذاري و انجام فعاليت های صنعتي به نام متقاضي از طرف وزارت صنايع و معادن در دو گزينه زیر صادر مي گردد.
الف: سرمايه گذاري در طرح های با اهمیت — در رشته فعاليت هاي صنعتي مهم كه در چارچوپ اولويت هايی تعريف گردید مثل سند راهبرد پیشرفت صنعتي كشور بر پايه آمايش انجام مي گيرد، مطابق با قوانین حمايت از سرمايه گذاري از حمایت های دولت برخوردار می گردید و مشوق هاي خاص سرمايه گذاري: وام های بانكي (ريالي- ارزي)، گرفتن يارانه زمين در شهرك هاي صنعتي،
ب: سرمايه گذاري در طرحهای بدون اولویت و غیر مهم – در رشته فعاليت هاي صنعتي كه خارج از چارچوپ گزينه اول در بالا است از مشوق هاي خاص سرمايه گذاري بهره مند نمی گردند. مهم : در سال ۱۳۹۵ برای تمامی طرحهای پیشنهادی – جواز تاسیس صادر می شود.
مدارک لازم برای اخذ جواز به صورت حقیقی:
فتوکپی مدرک های شناسایی شامل :فتوکپی شناسنامه ها و کارت ملی .آدرس و کد پستی .لیست کالاهای درخواستی برای تولید واحد صنعتی.
مدارک لازم برای اخذ جواز به صورت حقوقی:
آگهی تاسیس و آخرین آگهی تغییرات شرکت شما فتوکپی مدارک شناسایی مدیر عامل لیست کالاهای درخواستی جهت تولید در واحد صنعتی .
اطلاعات راهنما اخذ جواز بشرح زیر است : ۱-فرایند کار و مراجعه به وزارت صنعت، معدن و تجارت استان های کشور
۲- مراحل صادر شدن جواز تاسیس در سامانه وزارت صنعت و معدن و تجارت
۳- شرایط گرفتن جواز تاسیس و تغییر اسم جواز در دوره های دیگر
۴- هزینه های صدور جواز تاسیس و مدت اعتبار مجوز تاسیس
۵- مراحل و شروط تغییر مکان طرح های صنعتی پس از صادر کردن جواز تاسیس
۶- مراحل و شرایط گرفتن زمین از شهرک های صنعتی
۷- شرایط گرفتن زمین از منابع طبیعی
۸- شرایط صدور جواز بر اساس زمین ملکی شخصی که قصد دارد اقدام به سرمایه گذاری کند.
۹- شرایط صدور جواز تاسیس برای کشف و بهره برداری از معادن کشور.
۱۰- ارائه نمودن بیش از 100 طرح توجیهی از طرح های صنعتی و کشاورزی
۱۱- روش تهیه طرحهای توجیهی در جهت ارجاع به بانک صنعت و معدن
۱۲- ارجاع نظر های کارشناسی به سرمایه گذاران برای گرفتن مجوز تاسیس
۱۳- شرایط گرفتن وام های سرمایه در گردش ( سود در حال حاضر ۱۶ درصد است )
۱۴- شرایط گرفتن وام ها جهت احداث واحد های تولیدی
۱۵- شرایط گرفتن وام جهت بازسازی و نوسازی واحد تولیدی و صنعتی
samanblog hg1

صورت‌جلسه اداری عبارت است از نامه‌ای که در آن خلاصه‌ای از مذاکرات و نظرات شرکت‌کنندگان در جلسه‌ای رسمی، جهت ثبت، تایید و نگهداری، تهیه می‌گردد.